Mussel kende geen genade met VEV en stevent op de titel af.

Nog slechts een paar wedstrijden resteren Mussel van de titel in de zaterdag 5e klasse F. Zoveel is wel duidelijk, zeker na de 8-2 overwinning van afgelopen zaterdag tegen VEV. De Mussel heeft nu een voorsprong van 6 punten op nummer twee VCG en speelde ook nog eens een wedstrijd minder. Zaterdag 4 mei lijkt dan ook de eerste mogelijkheid om het kampioenschap binnen te gaan halen.

Tegen de ploeg uit Klazienaveen-Noord liet het nog maar eens zien waarom Mussel dit jaar de beste is in de zaterdag 5e klasse F. De thuisploeg kende geen medelijden met de gasten, die bij rust al tegen een 4-0 achterstaand aankeken. Routinier Wim Wubs opende de score, waarna deze al snel werd uitgebreid door twee doelpunten van Lars Hemmes: 3-0. Bryan Boels bepaalde de ruststand op 4-0.

Aan het doelsaldo werken

Na de pauze werkte Mussel nog vrolijk aan het doelsaldo tegen VEV, dat zelf uiteindelijk ook nog twee keer mocht scoren. Maar ook in de tweede helft was Mussel overduidelijk de baas en bracht het uiteindelijk een eindstand van 8-2 op het scorebord. Len en Cas Groenewold scoorden voor Mussel en ook Boels maakte zijn tweede van de middag. Maar de meeste goals waren weggelegd voor Hemmes deze middag, die een hattrick achter zijn naam mocht zetten. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

De Treffer ’16 speelt knap gelijk tegen SVV ’04

De Treffer '16 leverde een knappe prestatie door gelijk te spelen tegen SVV '04.

Borger heeft aan één helft genoeg tegen Onstwedder Boys

S.V. Borger wist dit weekend eindelijk weer eens te winnen, na drie voorgaande weken ...

Westerwolde wint Kanaalstreek- derby van ongeïnspireerd Sellingen

Sellingen – Westerwolde was één van de twee Kanaalstreek derby’s, naast HOC – Gieterveen. ...