Westerwolde wint Kanaalstreek- derby van ongeïnspireerd Sellingen

WesterwoldeSellingenSellingen – Westerwolde was één van de twee Kanaalstreek derby’s, naast HOC – Gieterveen. De randvoorwaarden voor dit duel waren prima: droog weer, een redelijk veld en de thuisclub had zelfs de beschikking over nieuwe kleding, aangeboden door de hoofdsponsor. Een off-day aan de kant van Sellingen gooide helaas roet in het eten en het was Westerwolde dat met de winst aan de haal ging.

Sellingen, de laatste weken in een iets betere vorm verkerend, begon zeer zwak aan de wedstrijd en gaf Westerwolde alle gelegenheid om er een mooie middag van te maken. De ploeg uit Vlagtwedde maakte hier dankbaar gebruik van en was voor rust de betere ploeg. Na een fout van de Sellingen- keeper werd dit overwicht omgezet door Ferdy Kuiper in de 0-1 voorsprong en de thuisploeg mocht van geluk spreken dat het hierbij bleef.

Ook in de tweede helft een ongeïnspireerd Sellingen, dat niet in staat was om de knop om te zetten. Westerwolde hing achterover en na wederom een fout bij Sellingen kwamen zij gemakkelijk via Thorben Hulsman op 0-2. De ploeg van Arend Scholtens probeerde het daarna nog wel, maar zelfs tegen 10 man was men niet opgewassen. Ben Bos wist nog wel de 1-2 te maken, maar dit was slechts voor de statistieken.

Zo blijft Sellingen aan de onderkant van de ranglijst hangen en Westerwolde staat nog steeds op een keurige 6e plaats. Het enige goede nieuws voor de Sellingers vandaag was dat Erik Jan Veerbeek (nu Valthermond) volgend jaar de gelederen komt versterken. De in Sellingen woonachtige nummer 10 heeft dit kenbaar gemaakt aan trainer Scholtens.

Bron: www.tweenul.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SVBO zaterdag wint in spijkerhard duel van WVV zaterdag

SVBO boekte opnieuw een overwinning en lijkt een kanshebber voor het kampioenschap dit seizoen.

SPW heeft weinig te duchten van JVV

SPW kreeg zondagmiddag Kanaalstreek-genoot JVV op bezoek. En waar de Knoalsters meedoen om te ...

Stadskanaal verliest in eigen huis van Rolder Boys

Stadskanaal verloor van Rolder Boys en dat betekende de eerste nederlaag van de competitie.