Nieuw Buinen heeft zicht op handhaving na zege tegen GRC Groningen

Nieuw Buinen won voor de tweede maal op rij en kan zich nog rechtstreeks gaan handhaven.

Nieuw Buinen heeft voor de tweede week op rij weten te winnen. In eigen huis versloeg het GRC Groningen met 2-0 en heeft het nu nog zelfs alle kans om zich rechtstreeks te handhaven. Daarvoor heeft het nog wel drie pittige duels te gaan, waarvan twee tegen kampioenskandidaten SWZ en VV Emmen.

Nieuw Buinen en GRC kwamen in de eerste helft niet tot scoren en het duurde pas tot diep in de tweede helft voordat de 1-0 op het scorebord verscheen. Arne van der Made bracht de thuisploeg op voorsprong, waarna Thijs Hateboer met de 2-0 de zege veilig stelde.

Het is ongekend spannend onderin in de zondag 1e klasse F waar Noordster nu de hekkensluiter is. Nieuw Buinen staat daar een punt boven en zowel Stadspark als GAVC hebben een punt meer als de oranjehemden. Het beloofd dus nog een spannende slotfase van het seizoen te worden.