SETA had kansen genoeg en mistte zelfs twee strafschoppen, het verloor uiteindelijk van VVAK.

SETA heeft de thuiswedstrijd tegen VVAK verloren. De nederlaag mocht men zichzelf aanrekenen, want onder andere twee penalty’s waren niet aan de thuisclub besteed. Waar SETA de kansen niet benutte daar deed VVAK dat wel. Dat sloeg drie keer toe en ging er met een 0-3 overwinning vandoor.

In de eerste helft werd er door beide elftallen niet gescoord, maar mistte SETA wel een penalty in de persoon van Davut Yuksel. Ook in de tweede helft waren de betere kansen voor SETA, maar VVAK scoorde via Erik Sieders. Opnieuw mistte SETA een penalty, dit keer was het Dylan de Wit die faalde. In de slotfase scoorde Sieders nog twee keer voor VVAK, dat er zo als een dief met de buit er vandoor ging.