Mussel verliest van effectiever HS ’88

Mussel kreeg wel kansen tegen HS ’88, maar ging er niet zo zorgvuldig mee om als de tegenstander.

Mussel heeft de uitwedstrijd tegen HS ’88 met 4-0 verloren. Daarmee deed het zichzelf wel een beetje tekort gezien de kansen die het kreeg. Maar waar Mussel de trekker niet wist over te halen op de juiste momenten, daar deed HS ’88 dat wel en dus kon het zo zijn dat er na 90 minuten spelen een eindstand van 4-0 op het scorebord staan.

Beide partijen maakten er een vermakelijke wedstrijd van en dat leverde aan beide kanten kansen op. De eerste grote kans was voor Mussel, maar deze werd om zeep geholpen. Ook de thuisploeg kreeg twee flinke kansen, maar doelman Strobos bracht twee keer redding. Gescoord werd er dan ook niet meer voor rust en dus ging men met een brilstand aan de thee.

Efficiënter HS ‘88

Dat veranderde na de pauze, waarbij Mussel eigenlijk de openingstreffer op het scorebord had moeten zetten. De aanvallers van de bezoekers hadden het vizier echter niet op scherp staan en hielpen twee enorme kansen om zeep. Aan de andere kant was het even later wel raak, Miguel Korte scoorde vanuit een corner de 1-0. Na zeventig minuten spelen viel de beslissing. Wederom was het Korte die scoorde, dit keer met een mooi afstandsschot: 2-0. Drie minuten later werd het ook 3-0 via Arno Oosterhof, die kon binnen tikken uit een voorzet van Remco Letens. Pleit beslecht, waarbij het ook nog 4-0 werd voor de statistieken door wederom een goal van Oosterhof.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sellingen krijgt pak slaag van EMMS

“Wij hebben vandaag tegen de aanstaande kampioen gespeeld.”, dat waren de woorden van Sellingen-trainer ...

Westerwolde niet opgewassen tegen HOC

HOC was Westerwolde de baas, dat moet vrezen dat het de nacompetitie mis gaat ...

Gieterveen speelt gelijk in Borculo

Gieterveen speelde in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen gelijk tegen v.v. DEO. ...