GKC verloor de laatste wedstrijd van het seizoen van Oosterstreek.

GKC heeft de competitie afgesloten met een 3-0 nederlaag bij Oosterstreek. Voor GKC stond er niet veel meer op het spel, maar Oosterstreek kon een periode pakken bij een gelijkspel. Dat lukte voor de thuisploeg en GKC eindigde de competitie op een tiende plek in de zondag 5e klasse C.

GKC kon in de eerste helft aardig mee komen met Oosterstreek, maar kwam na een kwartier spelen op een 1-0 achterstand. De marge werd tien minuten voor de rust verdubbeld, waar GKC er niet al teveel tegenover kon stellen. GKC kreeg na de pauze een aantal kansen op de aansluitingstreffer, maar het was opnieuw de thuisploeg die scoorde: 3-0. Kansen zijn er daarna nog voor beide ploegen, maar scoren deden beide teams niet meer.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Fit Boys drukt Borger verder in de problemen

Zeven nederlagen op rij, dat was de constatering na de 0-3 nederlaag tegen Fit ...

HOC bekert verder na half dozijn tegen Roswinkel

HOC heeft na een ruime overwinning op SC Roswinkel een plek in de volgende ...

Vizier Valthermond kan op nacompetitie

Na de 3-0 nederlaag in en tegen Beilen is het reguliere seizoen voor Valthermond ...