GKC verloor de laatste wedstrijd van het seizoen van Oosterstreek.

GKC heeft de competitie afgesloten met een 3-0 nederlaag bij Oosterstreek. Voor GKC stond er niet veel meer op het spel, maar Oosterstreek kon een periode pakken bij een gelijkspel. Dat lukte voor de thuisploeg en GKC eindigde de competitie op een tiende plek in de zondag 5e klasse C.

GKC kon in de eerste helft aardig mee komen met Oosterstreek, maar kwam na een kwartier spelen op een 1-0 achterstand. De marge werd tien minuten voor de rust verdubbeld, waar GKC er niet al teveel tegenover kon stellen. GKC kreeg na de pauze een aantal kansen op de aansluitingstreffer, maar het was opnieuw de thuisploeg die scoorde: 3-0. Kansen zijn er daarna nog voor beide ploegen, maar scoren deden beide teams niet meer.