GKC verloor de laatste wedstrijd van het seizoen van Oosterstreek.

GKC heeft de competitie afgesloten met een 3-0 nederlaag bij Oosterstreek. Voor GKC stond er niet veel meer op het spel, maar Oosterstreek kon een periode pakken bij een gelijkspel. Dat lukte voor de thuisploeg en GKC eindigde de competitie op een tiende plek in de zondag 5e klasse C.

GKC kon in de eerste helft aardig mee komen met Oosterstreek, maar kwam na een kwartier spelen op een 1-0 achterstand. De marge werd tien minuten voor de rust verdubbeld, waar GKC er niet al teveel tegenover kon stellen. GKC kreeg na de pauze een aantal kansen op de aansluitingstreffer, maar het was opnieuw de thuisploeg die scoorde: 3-0. Kansen zijn er daarna nog voor beide ploegen, maar scoren deden beide teams niet meer.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Promotie voor Stadskanaal, handhaving voor Alteveer

Al vroeg in het seizoen werd het duidelijk: dit SC Stadskanaal hoort niet thuis ...

SPW pakt eerste driepunter tegen CEC

SPW heeft tegen CEC de eerste overwinning van het seizoen weten te pakken en ...

SPW en Veelerveen in evenwicht in doelpuntrijk duel

SPW en Veelerveen hielden elkaar in een vriendschappelijk duel in evenwicht.