GKC verloor de laatste wedstrijd van het seizoen van Oosterstreek.

GKC heeft de competitie afgesloten met een 3-0 nederlaag bij Oosterstreek. Voor GKC stond er niet veel meer op het spel, maar Oosterstreek kon een periode pakken bij een gelijkspel. Dat lukte voor de thuisploeg en GKC eindigde de competitie op een tiende plek in de zondag 5e klasse C.

GKC kon in de eerste helft aardig mee komen met Oosterstreek, maar kwam na een kwartier spelen op een 1-0 achterstand. De marge werd tien minuten voor de rust verdubbeld, waar GKC er niet al teveel tegenover kon stellen. GKC kreeg na de pauze een aantal kansen op de aansluitingstreffer, maar het was opnieuw de thuisploeg die scoorde: 3-0. Kansen zijn er daarna nog voor beide ploegen, maar scoren deden beide teams niet meer.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinen lijdt forse nederlaag

Heel even leek Buinen een mooie middag tegemoet te gaan, maar het moest al ...

Duur verlies voor Stadskanaal in promotiestrijd

Nadat Zwartemeer afgelopen week verloor van DVC ’59 was de opdracht voor Stadskanaal heel ...

Nieuw-Balinge drukt Mussel verder in de degradatiezorgen

Mussel verloor het belangrijke duel van Nieuw-Balinge, maar had er bijna nog een punt ...