Pekelder Boys promoveert naar 4e klasse!! Bareveld en SPW blijven 4e klassers!!

De finales om een plek in de 4e klasse komen allemaal te vervallen na een besluit van de KNVB.

Een opvallend bericht en besluit van de KNVB. Dat heeft besloten om de finales voor een plek in de 4e klasse niet meer te laten spelen. Daardoor zijn de finalisten automatisch verzekerd van 4e klasse voetbal. Dat geldt ook voor de verliezende finalisten van afgelopen maandag. En dus promoveert Pekelder Boys naar de 4e klasse en blijven Bareveld en SPW in de 4e klasse!!

Bericht KNVB:

De KNVB heeft besloten om de nog voorgenomen te spelen finales niet meer op het programma te plaatsen. Dit omdat in hogere klassen alsnog voor extra plaatsen gespeeld is of gaat worden, waardoor er extra plaatsen beschikbaar komen in de 4e klasse van het zondagvoetbal. Op maandag 10 juni 2019 zijn inmiddels al wel twee finales gespeeld. De verliezend finalisten spelen aansluitend dan ook geen wedstrijden meer en zullen alsnog worden opgenomen in de 4e klasse van het zondagvoetbal.


Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

GKC zoekt trainer voor seizoen 2019/2020

GKC is op zoek naar een nieuwe trainer voor het seizoen 2019/2020.

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2015-2016 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het ...

Protos Weering: Debutant HOC onbevangen naar Hardenberg

HOC doet dit jaar voor het eerst mee aan het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi en ...