Marko Mihalj: “NWVV gaat vol voor promotie naar de 4e klasse.”

Marko Mihalj gaat vol voor promotie met NWVV.

Marko Mihalj keerde dit seizoen weer terug na twee seizoenen Titan op het oude nest bij NWVV. De spits kijkt met een goed gevoel terug op die twee jaar en hoopt komend seizoen bij NWVV een belangrijke rol te gaan vervullen. De Nieuw-Weerdingers hebben zich afgelopen zomer geroerd op de transfermarkt en gaan voor promotie naar de 4e klasse.

Mihalj vond zijn terugkeer geen lastige keuze ondanks de mooie tijd bij de dorpsgenoot. “Ik kwam voor mezelf niet voldoende aan spelen toe, waardoor het plezier wegzakte. Nu ik ben teruggegaan is het plezier weer helemaal terug. Het waren twee superseizoenen bij Titan, waar we tot tweemaal toe de finale van de nacompetitie hebben gespeeld om promotie naar de 3e klasse. Helaas hebben we het beide keren niet gered. Het was een jonge groep, waardoor je niet alleen binnen het veld, maar ook buitenom een goede band met elkaar kreeg.”

Hoge verwachtingen

Komend seizoen heeft de spits in ieder geval hoge verwachtingen van zijn team en legt de aanvaller ook voor zichzelf de lat hoog. “NWVV heeft zich met zeven nieuwe spelers versterkt. Komend seizoen kan iedereen een goed voetballende ploeg verwachten met veel diepgang en snelheid. Ik heb niet specifiek een doelstelling, maar een spits moet wel een aantal doelpunten in zijn hoofd hebben die, die absoluut wil gaan maken. Ik ga dan ook proberen om minimaal 25 goals te maken.”

Gaan voor promotie

Aan ambitie dus geen gebrek bij Mihalj, die stelt dat promotie de enige doelstelling is van NWVV voor aankomend seizoen. Toch verwacht de aanvaller nog wel concurrentie, van met name Borger. “De doelstelling is niks anders dan promotie. Ik ken de klasse zelf niet heel goed meer, maar ik heb gehoord dat Borger een echte concurrent voor ons is. Die hebben een aantal versterkingen erbij gekregen. We gaan proberen alles te geven en als het niet lukt door middel van een kampioenschap dan gaan voor de volle 110% voor de nacompetitie.”

De spits verwacht dan ook wel dat NWVV op termijn ook kan uitgroeien tot een stabiele 4e klasser. “Met het team dat we dit seizoen hebben gekregen en als er volgend seizoen niks weggaat en er komt dan ook nog weer wat bij, dan weet ik dat we er zeker klaar voor zijn om op dat niveau te blijven. Maar eerst promotie halen, dat is de absolute doelstelling voor komend seizoen!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

SPW-goalie De Jonge lang uitgeschakeld

Enkele dagen voor start van de competitie is nieuwbakken vierdeklasser SPW geconfronteerd met een ...

Albert Stevens: “Nacompetitie is haalbaar voor Buinen.”

Albert Stevens verruilde Borger voor Buinen en hoopt komend seizoen goed voor de dag ...