FC Ter Apel ’96 overklast HODO

FC Ter Apel ’96 was duidelijk een maatje te groot voor HODO.

FC Ter Apel ’96 heeft HODO een flinke oorwassing bezorgd. De promovendus werd op een 0-6 nederlaag getrakteerd, al had met iets meer scherpte zelfs de dubbele cijfers aangetikt kunnen worden. Na twee speelrondes is Ter Apel in ieder geval de koploper in 3C en lijkt het één van de voornaamste titelkandidaten te zijn.

De Ter Apelers waren duidelijk een maatje te groot voor HODO, dat in de eerste helft al onder de voet werd gelopen. Onder kletsnatte omstandigheden was het Ter Apel dat de wedstrijd bepaalde. Het leverde ook de voorsprong op, die heel rap omhoog liep. Daniel Manning scoorde in een kort tijdsbestek een loepzuivere hattrick, waarna de wedstrijd al feitelijk beslist was. Voor de pauze maakte Arjan Heeres er nog 0-4 van.

Diezelfde Heeres scoorde na rust ook al vlot de 0-5, waarna Emiel Seigers op fraaie wijze de 0-6 liet aantekenen. Een uur gespeeld en nog een half uur te gaan. De teller bleef echter steken op zes voor de Ter Apelers, ondanks dat het nog een flink aantal kansen kreeg. De thuisploeg probeerde nog wel een eretreffer te maken, maar ook die kwam er niet meer. Zo eindigde het duel uiteindelijk in 0-6.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinen wint eenvoudig van SVBC

Buinen won met met ruime cijfers van SVBC en blijft druk houden op koploper ...

Zwaarbevochten overwinning voor SETA

Tijdens het duel tussen SETA en VVAK regende het niet alleen veel water, maar ...