Musselkanaal boekte de eerste zege van het seizoen ten koste van HOC.

De confrontatie tussen HOC en Musselkanaal heeft een zege opgeleverd voor laatstgenoemde. Musselkanaal bleek na een 1-3 voorsprong bij rust uiteindelijk met 1-4 te sterk.

De bezoekers namen vroeg in de wedstrijd de leiding via Jordy Oost. Ondanks de vroege voorsprong kwam HOC na ruim twintig minuten spelen op gelijke hoogte via Hans de Poel. Heel lang bleef het niet bij 1-1, want opnieuw was het Oost die scoorde voor Musselkanaal: 1-2. Nog voor rust werd het ook nog eens 1-3 via Franck Middelkamp.

Een comfortabele voorsprong voor Musselkanaal, die ook in de tweede helft niet meer in gevaar kwam. Rolf Kayser maakte in de slotfase de zege nog wat groter voor de gasten: 1-4. Daardoor boekte Musselkanaal de eerste zege van het seizoen en moet HOC nog wachten op de eerste driepunter.