FC Ter Apel ’96 lijkt af te stevenen op handhaving, Nieuw Buinen en Gasselternijveen moeten vrezen voor degradatie.

Weerdinge – FC Ter Apel ’96: 1-2

FC Ter Apel ’96 deed uitermate goede zaken met een 1-2 overwinning op Weerdinge. De Kloosterdorpbewoners lijken daarmee een goede stap gezet te hebben richting rechtstreekse handhaving. Ter Apel had in Leroy Veen de matchwinner en vergrootte het gat met Weerdinge tot vier punten. Ter Apel kan zelfs ook naar boven kijken, want het gat met nummer zes Schoonebeek is slechts twee punten.

Nieuw Buinen – Sleen: 2-3

Het lijkt erop dat Nieuw Buinen opnieuw moet vrezen voor een degradatie. Tegen Sleen kwam het nog wel op een 2-1 voorsprong via Leon Bodde en Eron Alberts, maar in de slotfase van de tweede helft moest het toch nog capituleren voor de bezoekers. Met nog twee wedstrijden te spelen is de achterstand op nummer tien Weerdinge zes punten en lijkt de opgave schier onmogelijk voor de Buunermonders om zich nog rechtstreeks te handhaven. Het zou de derde degradatie op rij betekenen.

Gasselternijveen – Raptim: 0-4

Het doek lijkt ook al min of meer gevallen voor Gasselternijveen. De promovendus kan het dit seizoen simpelweg niet bolwerken in de zondag 3e klasse en lijkt zo goed als zeker na een jaar weer terug te keren in de vierde klasse. In eigen huis was het zondag niet opgewassen tegen Raptim, dat met 0-4 wist te winnen. Met nog drie wedstrijden te spelen kan Gasselternijveen Weerdinge nog voorbij. Dan zal alles gewonnen moeten worden en moet Weerdinge de resterende wedstrijden verliezen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like