Onstwedder Boys doet goede zaken met zege op Wildervank

Onstwedder Boys wist te winnen van Wildervank en blijft bovenin meedoen in de zaterdag 4e klasse D.

Onstwedder Boys is ook na vijf duels nog ongeslagen. In eigen huis was het met 3-1 te sterk voor Wildervank. Door de overwinning stegen de Boys naar plek twee op de ranglijst in de zaterdag 4e klasse D.

In de eerste helft kwamen beide elftallen niet tot scoren, ondanks dat er wel diverse kansen vielen te noteren. Zo was Jarno Sterenborg dichtbij de openingstreffer en kreeg ook Nick Wagenaar een goede kans. Wildervank-goalie Kostwinder kon echter niet gepasseerd worden. Ook de gasten beten van zich af en kregen via Joury Vondeling een goede mogelijk, maar zijn inzet zeilde over de deklat. Het dichtste bij een doelpunt was Gerko Scheper namens de thuisploeg, maar de spits zag zijn schot op de lat belanden. Ook Wildervank teisterde het houtwerk voor rust, Ewout Wolf zag doelman Reind Koudstaal redding brengen, die daarbij hulp kreeg van de paal.

Aandringend Onstwedder Boys

Na de pauze begon Onstwedder Boys meer aan te dringen. En vroeg in de tweede helft werd het in het zadel geholpen door de gasten. Een strafschop voor de thuisploeg, nadat Scheper onderuit werd gehaald binnen de lijnen. Gerwin de Wijk bleef koelbloedig vanaf de stip: 1-0. Niet veel later verscheen ook de 2-0 op het scorebord. Sem Nieuwenhuis vond Scheper en de aanvaller omspeelde Kostwinder en schoof de bal binnen. Daarna kreeg de thuisploeg de kansen om de wedstrijd te beslissen, maar het was Wildervank dat op 2-1 kwam. Jasper Kluin bracht de spanning enigszins terug in de wedstrijd. Desondanks wist Onstwedder Boys de wedstrijd toch uiteindelijk te beslissen. Sven Jaegers had de paal al geraakt, maar het was Scheper die de 3-1 op het scorebord bracht. De aanvaller werkte een voorzet binnen van Anne Wilzing, waardoor de drie punten op sportpark De Boskamp bleven.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SPW wint op bezoek bij Drieborg

SPW won zondagmiddag op bezoek bij het laag geklasseerde Drieborg en blijft koploper Westerwolde ...

Borger herpakt zich tegen Sweel

Borger heeft in de thuiswedstrijd tegen Sweel de opgaande lijn weer herpakt. Na twee ...

Sellingen tegen Twedo gestaakt na eerst helft

Sellingen en Twedo moesten er na een helft mee ophouden, nadat de scheidsrechter geblesseerd ...