SPWSPW won zondagmiddag op bezoek bij het laag geklasseerde Drieborg en blijft koploper Westerwolde op de voet volgen. Waar de wedstrijd in Stadskanaal nog in een 1-1 gelijkspel eindigde, hadden de Knoalsters in de return minder moeite met de Drieborgers. Voor rust stond de marge op twee en in het tweede bedrijf besliste Martijn Haddering de wedstrijd: 3-0.

Scrimmage
Het veld op het Lubbert Bruins Sporpark was ondanks het mooie weer erg moeilijk te bespelen. Toch leek SPW hier weinig last van te hebben, want de ploeg van Henry Meijerman ging vol overtuiging op zoek naar doelpunten. Bijna alle duels werden gewonnen door de blauwhemden en in de 22e minuut was het raak via Jordie Hoeksema. De topscorer stond na een mooie solo één op één met de keeper en met buitenkant voet scoorde hij de 0-1. Tien minuten later bracht A- junior Bram Poelman de marge op twee, door na een scrimmage de bal tegen de touwen te jagen. Drieborg stelde hier maar weinig tegenover en behalve een paar onderschepte voorzetten, werden zij niet gevaarlijk.

Prooi
De gasten kwamen na rust minder sterk uit de kleedkamer en men liet Drieborg wat meer in het spel komen, maar de kansen die werden gecreëerd waren allen een prooi voor doelman Hoezen. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd gooide Martijn Haddering de wedstrijd in het slot. Nadat hij de bal in de voeten kreeg zette hij het op een lopen, maakte een schijnbeweging en schoot de bal hard in de onderhoek: 0-3.

Vrij
Komend weekend zijn de blauwhemden vrij en kan men kijken hoe de concurrentie het ervan af gaat brengen. Een week later speelt SPW wederom tegen een laagvlieger, dan komt namelijk THOS uit Beerta op bezoek.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Titan kent offday en verliest van SVZ

Titan liep tegen SVZ tegen de eerste nederlaag van het kalenderjaar aan.

Westerwolde niet opgewassen tegen Veendam 1894

In een thuiswedstrijd tegen derdeklasser Veendam 1894 vond Westerwolde haar waterloo in het bekertoernooi. ...