GKC verliest van Valther Boys

GKC heeft de thuiswedstrijd tegen Valther Boys verloren.

Na een goede seizoenstart lijkt de klad er bij GKC een beetje in te zitten. De eerste drie wedstrijden werden nog gewonnen, maar inmiddels leed GKC alweer de derde nederlaag op rij. Dit keer was Valther Boys met 2-4 te sterk.

De gasten namen in de eerste helft de leiding via Daniel Vos en dat bleek ook de enige treffer voor de pauze. Na rust kwam GKC op 1-1 via Harmen Pepping, maar werd het ook weer snel 1-2 door Dennis Middeljans. GKC kwam voor de tweede maal weer terug via Grieto Korthuis: 2-2. Daarna trok Valther Boys echter de overwinning naar zich toe door doelpunten van Joram Muntinga en Stefan Bergmeester.