Alteveer wint met dubbele cijfers van Kloosterburen

Alteveer schoot met scherp tegen Kloosterburen en maakte maar liefst tien goals.

Alteveer is ook na zes competitiewedstrijden nog foutloos. Zondag maakte het gehakt van Kloosterburen, dat met een 10-0 nederlaag huiswaarts werd gestuurd. Grote man aan de kant van Alteveer was Dennis Klooster, die maar liefs zeven keer scoorde.

Het telraam kon er deze zondagmiddag in Alteveer worden bij gepakt. Nadat in de 13e minuut de 1-0 viel van Ray den Boef ging het hard. En met name Klooster liet zien op schot te zijn deze middag. Met een loepzuivere hattrick breidde Klooster de score uit naar 4-0. Voor rust werd het nog erger voor de bezoekers, opnieuw Klooster en Bryan Schenkel bepaalden de ruststand op 6-0.

Dubbele hattrick Klooster

Ook na de pauze ging Alteveer vrolijk door met het maken van doelpunten. En weer was het Klooster die met scherp schoot. Ook in de tweede helft volgde een loepzuivere hattrick om de score verder op te voeren naar 9-0. De tiende treffer kwam daarna ook nog op het scorebord. Met zijn tweede van de middag maakte den Boef het tiental treffers vol.