Pekelder Boys boekt eerste overwinning tegen Eenrum

Pekelder Boys boekt de eerste zege van het seizoen en tevens een hele belangrijke.

De wedstrijd tussen Pekelder Boys en Eenrum was een wedstrijd tussen twee ploegen die nog geen wedstrijd hadden gewonnen dit seizoen. Pekelder Boys slaagde er uiteindelijk in na een 0-2 achterstand in om de eerste overwinning van het seizoen te boeken: 3-2.

Pekelder Boys startte wel feller dan de bezoekers uit Eenrum, maar moesten toch de eerste tegentreffer van de wedstrijd incasseren. Quincy Dijkstra scoorde uit een voorzet van Douwe van der Meulen. Dijkstra scoorde  ook de 0-2 na een dikke twintig minuten spelen. De thuisploeg rechtte echter de rug en kwam in de eerste helft nog langszij via Martin Schreuder en Ricardo Vonk. Ook na rust had Pekelder Boys het initiatief en dat kwam een kwartier voor tijd tot uiting toen Ricardo Vonk de wedstrijd besliste: 3-2.