Gasselternijveen brengt Titan eerste nederlaag toe

Gasselternijveen won thuis van Titan, dat voor het eerst dit seizoen verloor.

Gasselternijveen heeft Titan de eerste nederlaag van het seizoen toegebracht. In Nieveen werd het 4-2 voor de thuisploeg, die bij rust met 1-0 voor stond. Door de nederlaag kunnen de titelaspiraties van Titan voorlopig in de ijskast gezet worden, dat Gasselternijveen langszij zag komen op de ranglijst.

Vorige week maakte Gasselternijveen het hoger geklasseerde OVC ’21 het ook al knap lastig, maar liet het een zekere overwinning glippen. Zondag gebeurde dat niet en het was Joost Buiter, die de thuisploeg in de eerste helft aan leiding bracht. Die score werd kort na rust verdubbeld door Rick Bokhorst. Twintig minuten voor tijd viel de definitieve beslissing toen Wessel Koomans de 3-0 op het scorebord bracht. Het werd er nog mooier op voor Nieveen toen Yordi Saman de 4-0 liet aantekenen. Dat Thijs Over daarna nog twee keer scoorde voor Titan was slechts een pleister op de wonden.