EEC laat zege glippen tegen De Treffer ’16

EEC was heel dichtbij de eerste overwinning van het seizoen, maar in de slotfase ging het nog mis tegen De Treffer ’16.

Foto Regina Korf, EEC was heel dichtbij de overwinning, maar de Treffer ’16 ging er uiteindelijk met de buit vandoor.

EEC is er niet in geslaagd om de eerste overwinning van het seizoen te boeken. De thuisploeg was er dichtbij en leek op de eerste zege af te stevenen. Maar in de slotfase draaide De Treffer ’16 de 4-3 achterstand nog om en zegevierde het met 4-5.

Voor de toeschouwers waren er de nodige doelpunten te aanschouwen deze zondagmiddag op sportpark De Dillen in Ees. In de eerste helft werden de doelpunten keurig verdeeld en scoorden beide partijen er twee. Jesper Beerman en Stefan Sanders troffen doel namens de thuisploeg, Marco Windt en Jarno Jansen deden dit voor de gasten.

De Treffer kwam snel na rust op 2-3 via Marco Filips, die later nog van grote waarde zou zijn voor de bezoekers. De thuisploeg trok de wedstrijd echter weer naar zich toe en Ferdi Ottens en Mark Wanders brachten EEC op een 4-3 voorsprong. En lange tijd leek EEC op weg naar de eerste zege van het seizoen, maar in de slotfase besloot Filips anders. Filips werd het goudhaantje voor de bezoekers en scoorde nog eens tweemaal, waardoor de punten mee gingen naar 2e Exloërmond.