Buinen wint eenvoudig van SVBC

Buinen won met met ruime cijfers van SVBC en blijft druk houden op koploper Eext.

Buinen blijft in het spoor van koploper Eext met een 5-0 overwinning op SVBC. De geelzwarten hadden nog een kleine kans op een periodetitel en moesten daarvoor in ieder geval met ruime cijfers winnen. Dat deed het, maar koploper Eext verzaakte niet en won met 0-4 van Valther Boys.

Veel doelpunten waren nodig voor Buinen deze middag en die kwamen er dus ook. Halverwege de eerste helft was het voor het eerst raak deze middag via Chris de Boer: 1-0. De marge werd nog voor de pauze verdubbeld door Marc Haandrikman die de rustsstand op 2-0 bepaalde.

Ook na de pauze bleef Buinen de bovenliggende partij en na dik twintig minuten spelen werd de wedstrijd in het slot gegooid door Mark Sikkema. Daarmee was de koek nog niet op en al snel werd het ook 4-0 door Remco Wolters. Het slotakkoord was weggelegd voor clubtopscorer Albert Stevens, die de 5-0 voor zijn rekening nam. Het verschil met koploper Eext blijft daardoor drie punten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like