Mussel kansloos onderuit tegen SVBO

Mussel pakte ook geen punten tegen SVBO en dus lijkt het een lastig verhaal te gaan worden.

Met de week wordt de kans steeds kleiner dat Mussel ook volgend seizoen nog in de zaterdag 4e klasse D actief is. Ook deze zaterdag wist het weer geen punten te halen tegen SVBO: 0-4. En dus blijft de teller na veertien wedstrijden op één punt staan.

De gasten uit Barger-Oosterveld schoten uit de startblokken in Mussel en stonden na tien minuten spelen al met 0-2 voor. Stan Wolbers had voor de openingstreffer gezorgd, waarna kort erop Bram Goeree ook doel trof. Niet veel later moest SVBO echter ook verder met tien man, nadat Sander Hartman een rode kaart kreeg voorgeschoteld.

Ondanks de numerieke meerderheid en de lange tijdsduur die resteerde knalde SVBO de wedstrijd al vroeg in het slot en werd het 0-3 in de eerste helft via Nils Spakman. Ook in de tweede helft kwam de thuisploeg niet tot scoren, maar deed het tiental van SVBO dit nog wel een keer. Arjan Grummel bepaalde de eindstand in de slotfase op 0-4.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

JVV pakt punt bij Borgercompagnie

Na de winst van vorige week op THOS heeft JVV tegen Borgercompagnie weer een ...

Musselkanaal verslaat Sleen en houdt zicht op derde periode

Op sportpark Parklaan wist Musselkanaal gistermiddag met 2-1 te winnen van Sleen. Bij rust ...

Beloning blijft uit voor Westerwolde

Op een koud en nat sportpark ‘De Verbetering’ in Hoogkerk verloor Westerwolde van koploper ...