Wegen Gieterveen en Jaap Sikkema scheiden na dit seizoen

Gieterveen moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2020-2021.

De wegen van Gieterveen en trainer Jaap Sikkema gaan na dit seizoen scheiden. Dat hebben beide partijen in goed onderling overleg besloten. Sikkema is pas bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer bij Gieterveen, dat momenteel op een vijfde plaats staat in de zondag 4e klasse C. Onder andere drukke werkzaamheden heeft Sikkema te doen besluiten om zijn contract niet te verlengen. Beide partijen hebben de insteek om de goede resultaten die tot nu toe behaald zijn een goed vervolg te geven in de rest van het seizoen. Zowel de selectie als Sikkema willen het seizoen dan ook op een mooie manier afsluiten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Kerstzaalvoetbal Gieten: eerste finalisten bekend

Gisteravond werd de eerste halve finale van het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten gespeeld. Door het ...

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.

Voorbeschouwing 22 & 23 februari

Komend weekend staat voor Musselkanaal de tweede Kanaalstreek-derby op het programma. En wanneer we ...