Wegen Gieterveen en Jaap Sikkema scheiden na dit seizoen

Gieterveen moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2020-2021.

De wegen van Gieterveen en trainer Jaap Sikkema gaan na dit seizoen scheiden. Dat hebben beide partijen in goed onderling overleg besloten. Sikkema is pas bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer bij Gieterveen, dat momenteel op een vijfde plaats staat in de zondag 4e klasse C. Onder andere drukke werkzaamheden heeft Sikkema te doen besluiten om zijn contract niet te verlengen. Beide partijen hebben de insteek om de goede resultaten die tot nu toe behaald zijn een goed vervolg te geven in de rest van het seizoen. Zowel de selectie als Sikkema willen het seizoen dan ook op een mooie manier afsluiten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Competitie-indeling 2018/2019: Zondag 4e klasse D

De zondag 4e klasse D is er komend seizoen eentje om in de gaten ...

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het ...

Nieuw Buinen krijgt te weinig tijdens finale Protos Weering

Na afloop van de 38e editie van het Protos Weering zaalvoetbal kon Nieuw Buinen met ...