NWVV gaf een 2-0 voorsprong uit handen tegen VVAK.

NWVV heeft met 2-2 gelijkgespeeld tegen VVAK . De ploeg uit Nieuw-Weerdinge gaf een 2-0 voorsprong uit handen. Al vroeg in de wedstrijd kwam NWVV op een 1-0 voorsprong via Roy Super. Peter van Elten verdubbelde de voorsprong al binnen twintig minuten en dus leek de thuisploeg op rozen te zitten. De gasten scoorden echter op slag van rust de aansluitingstreffer via Gerjan Kamphuis. In de tweede helft kwamen de gasten langszij en tekende Erik Sieders na een uur spelen voor de eindstand: 2-2.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

EEC doet goede zaken tegen Roswinkel

Afgelopen zondag stond voor EEC de wedstrijd tegen Roswinkel op het programma. Net als ...

Strijdend Alteveer krijgt beloning tegen KSC

Na een 2-0 overwinning op KSC kan het voor de mannen van René Nijgh ...