Musselkanaal walst over Bareveld heen: 0-15!

Musselkanaal walste over Bareveld heen en won maar liefst met 0-15.

Het was de meest opvallende bekeruitslag van dit weekeinde in de Kanaalstreek. De wedstrijd tussen zondag vierdeklasser Bareveld en zondag derdeklasser Musselkanaal eindigde maar liefst in 0-15. Een bizarre score tussen twee ploegen, die slechts een klasse van elkaar verschillen. In de praktijk bleek het verschil echter veel groter te zijn en liet Musselkanaal geen spaan heel van de thuisploeg.

Het telraam moest er aan te pas komen deze middag in Bareveld, want de manschappen van trainer Wessel Woortman scoorden er vrolijk op los. Het ging vanaf de start rap met de doelpunten en in de eerste helft stond het al 0-6 voor de bezoekers. Wie dacht dat Musselkanaal wel enigszins de rem in zou trappen in de tweede helft kwam bedrogen uit. De thuisploeg bleef niets bespaard en kreeg in de tweede helft nog eens negen doelpunten om de oren. Het aanvalsduo Jordy Oost en Rolf Kaijser scoorden samen tien van de vijftien doelpunten. Oost maakte er zes, Kaijser vier. Jos de Boer met twee goals en Ike Kremer, Gerwin Schmitz en Kevin Oosting deden ook een duit in het zakje.

Bareveld zal de wedstrijd gauw willen vergeten en mag zich volgende week proberen te revancheren in de derby tegen Gasselternijveen. Musselkanaal kende zo een flitsende start van de bekercampagne en krijgt volgende week bezoek van SPW.