Mussel alleen aan kop na vijfde zege op rij

Mussel gaat alleen aan kop in 5F na de zege op VVAK.

Mussel is erin geslaagd om alleen aan kop te komen in de zaterdag 5e klasse F. Op bezoek bij VVAK werd er met 1-4 gewonnen, waardoor het nu alleen koploper is. Concurrent VCG kwam niet in actie en heeft dus nog wel een wedstrijd te goed.

Mussel kende een droomstart in Kerkenveld, nadat het al in de 4e minuut van de wedstrijd scoorde. Bryan Boels was de maker van de snelle openingstreffer. In de loop van de eerste helft kwam VVAK echter langszij via Dylan Meinen. De 1-1 bleek niet de ruststand, want vijf minuten voor de pauze was het opnieuw Boels die scoorde.

In de tweede helft bleef het lang spannend tussen beide teams en viel de beslissing pas in de laatste tien minuten van de wedstrijd. Tien minuten voor tijd was het Paul Hidding met de 1-3, waarna Wim Wubs er in de slotfase zelfs nog 1-4 van maakte, waardoor de vijfde zege op rij een feit werd voor Mussel.