Damacota verliest in doelpuntenfestijn van WVV zaterdag

Damacota verloor in een doelpuntrijke wedstrijd van WVV zaterdag.

Foto, het net bolde vele malen deze middag in de wedstrijd tussen Damacota en WVV zaterdag.

Damacota heeft in een waar doelpuntenfestijn ook haar tweede bekerwedstrijd verloren van WVV zaterdag. In eigen huis vielen de doelpunten als rijpe appelen van de bomen, maar had de thuisploeg niet genoeg aan vierd doelpunten. De gasten uit Winschoten schoten er maar liefst zeven in en wonnen zo uiteindelijk met 4-7.

Voor de toeschouwer viel er in Nieuwe Pekela in ieder geval voldoende te genieten. De bezoekers namen na een twintigal minuten spelen de leiding, maar Damacota draaide de achterstand snel om in een 2-1 voorsprong. De treffers van Wylan Molema en Rodney Meijer waren echter niet voldoende om met een voorsprong de rust in te gaan. WVV wist ook nog tweemaal te scoren voor de pauze en ging met een 2-3 voorsprong aan de thee.

Ook na de pauze bleven de doelpunten komen en konden de toeschouwers genieten van een open wedstrijd. Damacota kwam vlot langszij na rust via de tweede goal van Molema. Daarna was het woord weer aan de bezoekers die uitliepen naar een 3-5 voorsprong, maar Meijer maakte het in de slotfase toch nog weer even spannend met de 4-5. Die spanning bleek van korte duur, in de slotminuten besliste WVV het duel definitief door nogmaals twee keer te scoren: 4-7.