Titan zette ook EHS ’85 eenvoudig opzij.

Nadat het kampioenschap vorige week al werd behaald middels een 5-0 zege op Gasselternijveen was afgelopen zondagmiddag EHS’85 het slachtoffer van de dadendrang van de kampioen. Voor EHS’85 waren er ook slechts minimale belangen. Het enige belang dat de ploeg van Henk van Klinken had was het veiligstellen van plek vier voor een gunstigere uitgangspositie in de nacompetitie. De nacompetitie was namelijk al behaald. Titan toonde zich een waardig kampioen en won overtuigend met 0-4.

Titan moest het in Emmerschans doen zonder Rick Poede, Mark Baas, Remon Poede, Rick Hendriks en Rowan Meijering. Door de afwezigheid van de gebroeders Poede nam Maik Grooten plaats onder de lat. Hij moest al vroeg in de wedstrijd in actie komen op een schot van Andrej Alilovic. Daarna waren het voornamelijk de gasten die gevaarlijk werden. Doelman Jesper Katoen wist nog redding te brengen op een inzet van Mick Hendriks en ook de rebound van Harm Jan Moesker wist de doelman te keren. Even later had de doelman geen antwoord op een inzet van Julian Bruining. Bruining werd de diepte ingestuurd door Jos Smidt en Bruining liet de doelman kansloos: 0-1. Daarna was het de beurt aan topscoorder Moesker. Hij werd in de omschakeling op maat bediend door Mike Oosting en Moesker bleef oog in oog met doelman Katoen kalm en rondde beheerst af: 0-2. Hiermee was de ruststand bereikt.

Eenvoudige overwinning

In de rust moest trainer Koppenol direct al zijn wissels gebruiken. Rick Stavast, Peter Stap en Thijs over werden binnen de lijnen gebracht namens de rood-witten. Titan bleef de bovenliggende partij en het was dan ook wachten op de derde treffer. Titan kreeg wat hulp bij de derde treffer want slecht uitverdedigen stelde Mike Mensen in staat om de wedstrijd definitief in het slot te gooien: 0-3. Een paar minuten later maakte Moesker zijn tweede van de middag. Uit een corner van Jos Smidt kopte Moesker het leder richting de bovenhoek: 0-4. Titan kreeg in het restant van de wedstrijd nog verschillende mogelijkheden om de score te vergroten, maar meer doelpunten bleven uit. Volgende week speelt Titan de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen VIOS (O), dat inmiddels is gedegradeerd. EHS’85 gaat dan op bezoek bij Sleen en zij zullen in die wedstrijd gaan uitmaken wie er op plek vier gaat eindigen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Titan in de tweede helft langs Zwartemeerse Boys

Titan heeft haar ongeslagen status in 2018 behouden door een 1-4 overwinning op Zwartemeerse ...

FC Ter Apel ’96 verstevigt tweede plaats

FC Ter Apel ´96 verstevigende afgelopen zondag haar tweede plaats achter koploper SC Stadskanaal, ...