Mussel simpel langs Nieuw Balinge

Mussel.gifMussel won afgelopen zaterdag alweer voor de vierde keer op rij. Op eigen veld werd Nieuw Balinge met 5-0 aan de zegekar gebonden, mede door drie treffers van topschutter Lars Hemmes. De roodhemden zitten dus in een goede flow, die hopelijk komende zaterdag doorgezet kan worden tegen koploper Achilles 1894. Het gat tussen beide is nu elf punten, aan Mussel de taak om hier acht van te maken en met een goed gevoel de winterstop in te gaan. 

Op de lat
Het waren de gasten uit Nieuw Balinge die vanmiddag sterk begonnen en zij waarschuwden de thuisploeg met een schot op de lat. Na een klein kwartier kwam Mussel beter in de wedstrijd en dit resulteerde na twintig minuten in de 1-0 via Lars Hemmes. De bezoekers leken hierdoor behoorlijk van slag, want drie minuten was het weer raak. Dennis Huitsing werd met een steekpass weggestuurd en oog-in-oog met de keeper faalde hij niet: 2-0. Ondanks een overwicht in het restant van de eerste helft wist Mussel de score niet verder uit te bouwen. 

Verzet gebroken
Ook na de rust begon Nieuw Balinge sterker, maar na een kleine tien minuten toonde Mussel zich weer uiterst effectief. Deze keer kon Lars Hemmes alleen op de keeper af en ook hij faalde niet: 3-0. Het verzet van de gasten was nu gebroken en verder dan een één-op-één kans met René Folkers, die door de keeper werd gepakt, kwamen zij niet meer. 

Makkelijke middag
Mussel kwam nog wel twee keer tot scoren. Lars Hemmes maakte zijn hattrick in de 71e minuut compleet en niet veel later scoorde Rick Breedveld rechtstreeks uit een corner. Een makkelijk middag dus voor de ploeg van Tseard van der Meer en een mooie opsteker richting de kraker in Assen tegen koploper Achilles 1894.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS schrijft opnieuw drie punten bij

Na een mindere periode heeft SJS inmiddels het genoegen de smaak van twee overwinningen ...

Sterk Gasselternijveen verslaat SC Roswinkel

Gasselternijveen blijft goed meedoen in de top van 5F. Na het gelijkspel in de ...

Nederlaag met perspectief voor Valthermond

Afgelopen zondag trad Valthermond in aanloop naar de tweede seizoenshelft op sportpark ‘De Veenschappen’ ...