Damacota blijft steken op gelijkspel tegen BATO

Damacota stond tot driemaal toe op voorsprong tegen BATO, maar zag de bezoekers ook drie keer terugkomen.

Damacota heeft in de derby tegen BATO met 3-3 gelijkgespeeld. De ploeg uit Nieuwe Pekela kwam tot drie keer toe op voorsprong, maar zag de bezoekers ook tot driemaal toe terugkomen, waardoor men genoegen moest nemen met een punt.

Voor rust viel er slechts een treffer te noteren en die werd halverwege de eerste helft gescoord door Wylan Molema. Met een 1-0 voorsprong zocht Damacota de kleedkamers op, maar kort na de pauze maakt Sem Dargel de 1-1. Desondanks was het opnieuw de thuisploeg die weer op voorsprong kwam via Arjan Dekker.

BATO kwam echter weer langszij en Damian Klein scoorde de gelijkmaker. Toch leek Damacota de punten in eigen huis te houden toen een klein kwartier voor tijd Niels Roelfsema de 3-2 liet aantekenen. Maar wederom lukte het BATO om weer op gelijke hoogte te komen en scoorde het in de slotfase nog de 3-3 via Roy Zweep.