Mussel weet eindelijk weer eens wat winnen is na zege op Wildervank

Mussel won vorig seizoen geen enkele competitiewedstrijd, maar nu was het na twee wedstrijden raak en werd er gewonnen van Wildervank.

Mussel heeft de eerste overwinning van het seizoen binnen. Thuis werd maar liefst met 5-2 gewonnen van Wildervank. Na een half uur spelen stond de thuisploeg al met 3-0 voor, waarna de zege nooit meer een moment in gevaar kwam.

De thuisploeg startte fel en energiek tegen Wildervank, dat geen antwoord had op de dadendrang van Mussel. Al na een dikke tien minuten spelen was het raak en opende Paul Hidding de score. Halverwege de tweede helft was het weer Hidding die op het scoreformulier verscheen, alleen was nu Simon de doelpuntenmaker. Even later werd het ook al 3-0 via Bas Alberts en leek Mussel de wedstrijd al in de knip te hebben.

Zeker toen Mussel kort na rust nog eens tot twee keer toesloeg en op een 5-0 voorsprong kwam. Aanvaller Richard Wubs was beide keren de doelpuntenmaker. Daarna was de koek wel een beetje op bij Mussel dat in de loop van de tweede helft de krachten weg zag vloeien. In de slotfase kon Wildervank de score dan ook nog wat dragelijker maken. Nick Siebring en Joury Vondeling scoorden nog voor de gasten, waardoor het duel in 5-2 eindigde. Met de drie punten heeft Mussel nu al drie keer zoveel punten als in het voorgaande seizoen.