Blik op 2L: Profavontuur voor Boy Nijgh

Na eerdere periodes bij clubs uit het profvoetbal staat Boy Nijgh aan de vooravond van een nieuw avontuur. Na FC Emmen en FC Twente onderneemt de 17-jarige Nijgh een nieuwe poging bij Go Ahead Eagles.

Testperiode

Het contact tussen de talentvolle Knoalster en de club uit Deventer bestond al langer. Anderhalf jaar geleden trok Nijgh al naar De Adelaarshorst voor testwedstrijden. Ondanks dat de club hem graag had vastgelegd, werd gekozen voor een langer verblijf in Stadskanaal: “Mijn oom Jordi werd samen met mijn stiefvader Jochen trainer, samen dus dat telde voor mij heel zwaar. Helaas hebben we door het coronavirus maar weinig kunnen genieten van de samenwerking.”

Droom

Ondertussen bleek de wederzijdse interesse van Go Ahead Eagles en Nijgh nog steeds aanwezig. Na een nieuwe testperiode komt het nu wel tot een samenwerking: “Ik heb heel veel zin om in de O21 van de Eagles te spelen. Mijn grote doel is nog altijd om te slagen in het profvoetbal!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TEVV de sterkste op ORGON-toernooi

In Barger-Oosterveld ging TEVV verder waar het in het voorjaar mee was gestopt: winnen. ...

Vacature: Bareveld zoekt grensrechter

Bareveld is op zoek naar een grensrechter voor komend seizoen.

Transfertalk: Oude bekende keert terug bij Damacota

Damacota mag voor komend seizoen twee nieuwe spelers verwelkomen.