Update: Overgang Kampman naar SVBO nog niet rond, Transfertalk: Profavontuur Maurice Kampman van korte duur: oud Valthermond-spits speelt komend seizoen bij SVBO

Het profavontuur van Maurice Kampman in Duitsland bleek van korte duur, de oud Valthermond-speler speelt komend seizoen bij zondag eersteklasser SVBO, maar daarvoor moet wel eerst de overschrijving worden goedgekeurd.

Foto Kees Rustenhoven, Maurice Kampman in actie voor zijn oude club Valthermond.

Zondag eersteklasser SVBO heeft er opnieuw een speler bij met een Valthermond verleden. Nadat doelman Joost Schrik en spelmaker Demy te Velde afgelopen zomer al de overstap maakten naar SVBO, is sinds kort ook Maurice Kampman aangesloten bij de club uit Barger-Oosterveld.

De bij Valthermond veel scorende spits maakte na zijn tweejarig verblijf bij Valthermond de overstap naar het Duitse FC Eintracht Rheine, uitkomend in de Oberliga om zich daar op te maken voor een nieuw profavontuur. Het Duitse avontuur bleek echter van korte duur, want het vele trainen (vier keer per week) in combinatie met zijn eigen werkzaamheden bleek niet goed te combineren voor Kampman. De 25-jarige Kampman, die ook een profverleden kent bij FC Emmen en RKC Waalwijk, besloot daarop terug te keren naar de Nederlandse velden. Komend seizoen zal Kampman dus te bewonderen zijn in het geel-zwart van SVBO in de eerste klasse van het zondagvoetbal.

Update 25-08-2021 13:30 uur 

De overgang van Maurice Kampman naar SVBO is nog niet rond. De overschrijving van Kampman zou zijn afgewezen door de KNVB, wat waarschijnlijk heeft te maken met een overschrijving na 15 juni, de datum waarvoor amateurvoetballers normaal gesproken moeten zijn overgeschreven naar een andere amateurclub. Kampman stond nog ingeschreven bij Valthermond en mag voorlopig alleen voor die club uitkomen in officiële wedstrijden. SVBO heeft nog een maand de tijd om actie te ondernemen en Kampman speelgerechtigd te krijgen voor de eerste competitiewedstrijd.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

PJC en Loek Swarts verlengen samenwerking

PJC en Loek Swarts zetten ook in het seizoen 2021/2022 de samenwerking voort.

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties in de Kanaalstreek.