Onstwedder Boys wint opnieuw van Damacota

Onstwedder Boys ligt op koers voor de volgende ronde ronde van de beker na twee duidelijke overwinningen.

Voor twee weken terug speelden beide elftallen ook al tegen elkaar. Toen betrof het een oefenwedstrijd, welke met ruime cijfers werd gewonnen door Onstwedder Boys: 2-6. En ook deze zaterdag werd het opnieuw een ruime overwinning voor de zaterdag vierdeklasser. Op sportpark De Boskamp zegevierde Onstwedder Boys met 5-0. 

En ook in deze bekerwedstrijd liet aanvalsleider Gerko Scheper zich weer gelden. In de vriendschappelijke wedstrijd scoorde de spits er al vijf, nu was de aanvaller na enkele minuten spelen ook alweer trefzeker. Scheper werd weggestuurd door Jarno Sterenborg en schoot vervolgens raak: 1-0.

Paal staat hattrick in de weg

Opnieuw was het Scheper die de marge verdubbelde rond het half uur spelen. De aanvaller kopte raak uit een vrije trap van Harm Visser. Voor de pauze had Scheper zijn hattrick al kunnen hebben, ware het niet dat het houtwerk in de weg stond. Derhalve werd er met een 2-0 tussenstand gerust. Na de pauze beten de bezoekers wat meer van zich af en kreeg het via Pinkster een goede kans op de aansluitingstreffer. Zijn inzet verdween echter over het doel van de thuisploeg.

Hattrick Scheper

Na dik een kwartier spelen in de tweede helft werd de wedstrijd beslist toen Sterenborg optimaal profiteerde van defensief geklungel aan de kant van de gasten. Scheper mocht zich daarna opmaken voor zijn hattrick, maar de spits benutte een gegeven strafschop niet. Desalniettemin kwam de hattrick voor de aanvaller er toch nog in de slotfase van de wedstrijd. Arjen Velthuis zag de spits niet over het hoofd en Scheper kon van dichtbij binnen tikken: 4-0. Het slotakkoord was weggelegd voor Nick Wagenaar, die in de slotminuten nog scoorde uit een vrije trap van Visser: 5-0.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger herpakt zich tegen Sweel

Borger heeft in de thuiswedstrijd tegen Sweel de opgaande lijn weer herpakt. Na twee ...

Energieloos Gasselternijveen opnieuw onderuit tegen EHS ’85

Gasselternijveen verloor voor de tweede keer dit seizoen van EHS '85, de bezoekers gingen ...

SJS met dubbele cijfers langs concurrent FC LEO

SJS heeft afgelopen weekend goede zaken gedaan in de strijd om een nacompetitieplek voor ...