ZNC plaatst zich ten koste van BNC voor volgende bekerronde

ZNC won overtuigend van BNC en plaatste zich daardoor voor de volgende ronde van de beker.

ZNC heeft zich ten koste van BNC geplaatst voor de volgende ronde van de beker. Dat deed de thuisploeg op overtuigende wijze, het werd 5-0. BNC had tot nu toe beide groepsduels gewonnen, ZNC had verloren van Drieborg en moest dus winnen. De thuisploeg stond bij rust al met 3-0 voor door doelpunten van Joop Uuldriks, Harmen Hager en Jordy Brust. Na rust liep ZNC nog verder uit en was het slotakkoord opnieuw weggelegd voor Hager, die de eindstand op 5-0 bepaalde.