Ruime nederlaag voor Angelslo, SVBO knokt zich terug van achterstand

Angelslo verloor met ruime cijfers van HS ’88, SVBO knokte zicht terug van een 2-0 achterstand tegen SCN en won uiteindelijk.

SC Angelslo – HS ’88: 0-4

Angelslo is de competitie gestart met een 0-4 nederlaag tegen HS ’88. De voorbereiding liet qua resultaten al te wensen over voor Angelslo en ook tegen HS ’88 kon het niet echt een vuist maken. De ploeg uit Hoogezand maakte na een kwartier spelen de 0-1 via Rens van Hartingsveld. Na rust wer de score snel verdubbeld door Joey Kats. In de slotfase liep HS ’88 verder uit naar 0-3 via Miquel Korte en bepaalde Max Martoredjo de eindstand op 0-4.

SCN – SVBO: 2-3

SVBO zaterdag heeft zich zaterdag knap terug geknokt van een 2-0 achterstand tegen SCN. De ploeg uit Nieuwlande nam in de eerste helft via Stefan Bruinsma de leiding. Diezelfde Bruinsma maakte er na rust 2-0 van en daarmee leek het een lastig verhaal te worden voor SVBO. Twintig minuten voor tijd deed de ploeg uit Emmen echter wat terug via Vitor Soares en dat bleek de opmaat naar meer. SVBO kwam op gelijke hoogte en vijf minuten voor tijd kroonde Maarten Wielens zich tot matchwinner voor de bezoekers: 2-3.