Flinke zeperd voor Buinen tegen Wijster

In de tweede helft ging het helemaal mis voor Buinen, dat een stevige oorwassing kreeg van Wijster.

Foto Andries Middelbos, Remco Huizing scoort de 1-1 voor Buinen.

Buinen is in de eerste competitiewedstrijd tegen Wijster tegen een flinke zeperd aangelopen. Op sportpark De Woerd werd maar liefst met 1-7 verloren na een 1-1 ruststand. Buinen keek al snel tegen een 0-1 achterstand aan, nadat Marco Werners binnen een paar minuten voor de bezoekers had gescoord. Desondanks kwam de thuisploeg snel op gelijke hoogte via Remco Huizing: 1-1. De betere kansen waren daarna ook voor Buinen, maar met name spits Albert Stevens had zijn vizier niet op scherp. Daardoor werd er met een gelijke stand gerust. Na de pauze ging het helemaal mis voor de thuisploeg en stond Wijster binnen een mum van tijd met 1-3 voor. Werners was nogmaals twee keer trefzeker. Die klap kwam Buinen niet meer te boven, dat nog eens vier goals moest incasseren in de tweede helft. Youri Booijnk, Martijn Schokker, Miljan Jelsma en Harold Hegen zorgden uiteindelijk voor een heuse zevenklapper voor Wijster: 1-7.

Foto’s Andries Middelbos: Buinen – Wijster