Alteveer wint met echte zevenklapper van Groen Geel

Alteveer trakteerde Groen Geel op een echte zevenklapper en boekte daarmee de eerste overwinning van het seizoen.

(Archief)foto, Dennis Klooster had met twee treffers een belangrijk aandeel in de 7-0 overwinning van Alteveer.

Alteveer heeft in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen voor een heuse zevenklapper gezorgd. De thuisploeg won na een 3-0 ruststand met 7-0 van Groen Geel. Daarmee boekte Alteveer de eerste overwinning van het seizoen.

Alteveer, dat vorige week nog gestart was met een 4-2 nederlaag kende een goede zondag tegen de Stadjers. De thuisploeg kwam in de eerste helft op voorsprong via Roy de Wijk en breidde die verder uit naar 2-0 door een goal van Abush de Roo. Voor rust zorgde Dennis Klooster nog voor de 3-0, waardoor de wedstrijd voor Alteveer al zo goed als binnen leek.

Dat werd ook wel bevestigt in de tweede helft waarin Alteveer al snel op 4-0 kwam via opnieuw Klooster. Niet veel later werd het ook 5-0 via Marijn Roelfsema en leek een grote uitslag in het verschiet te liggen. Een grotere uitslag kwam er in ieder geval, want de thuisploeg kwam op 6-0 via Tom Huls en Alteveer maakte er daarna ook nog een echte zevenklapper van. Daarvoor zorgde Rudy Akpinar, die eindstand op 7-0 bepaalde.