Overzicht zaterdag 5e klasse F: VVS Oostwold verpulvert Erica ’86, ruime overwinningen voor Bargeres, Meeden en ZNC

Er waren in de afgelopen speelronde weer een hoop doelpunten te noteren in de zaterdag vijfde klasse F.

Westerlee – BATO: 3-3

Westerlee en BATO hebben elkaar in de tweede competitiewedstrijd in evenwicht gehouden. Voor Bato was de 3-3 het tweede gelijkspel op rij. Westerlee leed het eerste puntverlies, dat won vorige week nog met 2-7 van Muntendam. Voor Westerlee maakte Jesper Brouwer een hattrick, voor Bato waren Roy Zweep en Jonathan Edens trefzeker.

Bargeres – Damacota: 6-1

Bargeres heeft opnieuw een dikke overwinning geboekt. De eerste competitiewedstrijd werd al ruim gewonnen van SETA met 1-5 en ook tegen Damacota werd een forse uitslag neergezet. Casper Dorgelo was de grote man aan de kant van Bargeres, hij scoorde een hattrick. De andere treffers kwamen op naam Coen Tent (2x) en Rob van der Graaf. Ramon Jansen redde voor Damacota nog de spreekwoordelijke eer.

Veendam 1894 – Meeden: 0-3

Meeden heeft opnieuw laten zien dat er dit seizoen serieus rekening met de ploeg gehouden moet worden. De gasten wonnen namelijk met 0-3 bij Veendam 1894, dat ook hoog wordt ingeschat voor dit seizoen. Voor Meeden was goalgetter Dennis Nagel twee keer trefzeker. Het andere doelpunt kwam op naam van Sjoerd van der Veen.

ZNC – Harkstede: 4-1

ZNC heeft in eigen huis een 4-1 overwinning geboekt op Harkstede. Dat was mede te danken aan een productieve Emiel Staal, die een hattrick noteerde voor ZNC. George Kooman had ZNC daarvoor al aan de leiding gebracht. De nederlaag voor Harkstede werd iets dragelijker gemaakt door een eigen doelpunt van de thuisploeg.

VVS – Erica ’86: 11-0

Het was zaterdag prijsschieten in Oostwold, waar de thuisploeg korte metten maakte met de gasten uit Erica. Het werd maar liefst 11-0 voor VVS, dat Rene Dijksterhuis vier van de elf treffers zag maken. Leon Boer, Jurjen Drewel en Hielke Koning noteerden elk twee doelpunten. Jeroen Brul pikte ook nog een graantje mee van het doelpuntenfestijn.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Valthermond steelt punt in Emmeloord

Valthermond trainer Bart Hartman bood na afloop in de Emmeloordse bestuurskamer zijn excuses aan: ...

Alteveer dankzij invaller Akpinar langs Eext

Na de nederlaag van Alteveer tegen Gieten wachtte Eext als volgende tegenstander. Bij het ...