Overzicht zondag 5e klasse C: Veelerveen wint opnieuw, eerste zege voor DWZ

Veelerveen heeft na twee wedstrijden nog de volle buit, ook DWZ boekte de eerste zege van het seizoen.

Usquert – THOS: 2-1

THOS is op bezoek bij Usquert tegen een nipte nederlaag aangelopen. De thuisploeg was nog zonder zege, terwijl THOS haar eerste duel had gewonnen. In de eerste helft kwam Usquert op slag van rust op 1-0 voorsprong via Colin Smith. In de tweede helft maakte THOS de achterstand goed en leek het dankzij een doelpunt van Danny Jager op een punt af te stevenen. In de slotminuten ging de thuisploeg er echter toch nog met de winst vandoor, Mohamet Keita kroonde zich tot matchwinner voor de thuisploeg.

Groen Geel – Veelerveen: 2-3

In een spannende wedstrijd heeft Veelerveen drie punten overgehouden aan het duel met Groen Geel. Veelerveen leidde bij rust met 1-2 door doelpunten van Jesse Bergman en Swen Wichertjes. Henk Jan Schoonbeek was trefzeker voor de thuisploeg. Na de pauze kwam de thuisploeg langszij, maar bracht Jeffrey van der Veen Veelerveen opnieuw op voorsprong. In een spannende slotfase wist Veelerveen uiteindelijk de overwinning over de streep te trekken en heeft het na twee wedstrijden spelen zes punten.

DWZ – Oldambtster Boys: 5-2

DWZ won de thuiswedstrijd tegen Oldambtster Boys met ruime cijfers. Grote man aan de kant van de thuisploeg was Dion Berisha, die een hattrick noteerde. Ook Henry Hut en Elkuran Kryeziu deden een duit in het zakje. Het betekende de eerste overwinning van het seizoen voor DWZ.

Alteveer – WEO: 1-1

Alteveer heeft de topper tegen WEO met 1-1 gelijkgespeeld. De bezoekers hadden na twee wedstrijden zes punten, dus was Alteveer er alles aan gelegen om de drie punten in eigen huis te houden. Dat leek ook te gaan lukken nadat Dennis Klooster Alteveer aan de leiding had gebracht. Jan Vriemoedt besloot echter anders en bezorgde de bezoekers in de slotfase toch nog een punt.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

JVV ongelukkig onderuit tegen Drieborg

JVV heeft de 2-7 overwinning op DWZ geen goed vervolg kunnen geven tegen Drieborg. ...

SPW in slotfase strijdend ten onder tegen HOC

HOC had de nodige moeite om door de defensie van SPW te komen, maar ...

Noordster snoept punt af van titelkandidaat Hoogezand

Noordster boekte een goed resultaat tegen Hoogezand, dat als een van de titelkandidaten geldt ...