Buinen wint op bezoek bij DSC ’65

Buinen zegevierde voor de tweede week op rij, dit keer werd er gewonnen op bezoek bij DSC ’65.

Foto Andries Middelbos, Buinen-speler Remco Huizing is DSC ’65-doelman Schiphorst-Haalweide te snel af, die daarna mag vertrekken met een rode kaart.

Buinen heeft voor de tweede keer op rij weten te winnen. Op bezoek bij DSC ’65 zegevierde het met 2-3, waardoor het op klom naar een plek in de middenmoot van de zondag vierde klasse D.

Buinen kwam tegen DSC ’65 halverwege de eerste helft op voorsprong via Remco Huizing en verdubbelde deze vlak na rust via Bram Komduur. Daarmee leken de gasten al snel op rozen te zitten, helemaal nadat rond een uur spelen de thuisploeg met tien man verder moest. De doorgebroken Remco Huizing werd onderuit gehaald door DSC ’65-Doelman Dennis Schiphorst-Haalweide, die mocht vertrekken met rood.

DSC moest vervolgens noodgedwongen een speler tussen de palen zetten. Komduur maakte er direct opvolgend 0-3 van en daarmee leek de wedstrijd wel gespeeld. In de slotfase werd het toch nog enigszins spannend toen DSC met het tiental terug wist te komen tot 2-3. Daar bleef het uiteindelijk ook bij, waardoor de drie punten mee terug gingen richting Buinen.

Foto’s Andries Middelbos: DSC ’65 – Buinen