Overzicht zondag 5e klasse D: Zevenklapper voor Buinerveen, Roswinkel haalt uit

Buinerveen voegde weer een overwinning toe, Roswinkel won ook met grote cijfers.

Buinerveen – Weiteveense Boys: 7-0

Voorlopig staat er in de zondag 5e klasse D geen maat op Buinerveen. De ploeg van Willy Kral boekte alweer de zesde overwinning op rij en deed dat tegen Weiteveense Boys met duidelijke cijfers. De thuisploeg was duidelijk een maatje te groot. Bij rust leidde Buinerveen met 2-0 via treffers van Ahmed Yousif en David Karabed. Na de pauze liep Buinerveen uit naar een ruime overwinning. Roy Feiken (2x), Joeri Westerhof, Jeffrey Potze en Bert Timmermans scoorden na rust voor de koploper, die voorlopig onbedreigd aan kop gaat in 5D.

Roswinkel – JVV: 8-3

De confrontatie tussen Roswinkel en JVV werd een zeer doelpuntrijke. Er vielen maar liefst elf treffers te noteren, waarvan Roswinkel er maar liefst acht maakte. Tim Kleinenberg had met een hattrick een groot aandeel in de zege. Ook Bart Huizingh wist tweemaal te scoren voor de thuisploeg. Dylan Bulle, Rick Haan en clubtopscorer Roy van der Sluis pikten ook nog een doelpuntje mee. Voor de bezoekers waren Dennis de Roo, Arnold Santing en Roy Veen trefzeker.

Valther Boys – Witteveense Boys ’87: 1-3

Valther Boys verloor in eigen huis van Witteveense Boys ’87. De thuisploeg bood goed partij aan de bezoekers, maar die bleken net even wat slagvaardiger. Dennis van de Berg was met twee goals belangrijk voor de uitploeg.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen dendert over Steenwijk heen

Na een slechte seizoensstart heeft Nieuw Buinen de weg omhoog gevonden. Tegen rode lantaarndrager ...

TEVV blijft winnen

Voor TEVV is winnen dit seizoen de normaalste zaak van wereld. In de competitie ...