Trainen en onderlinge wedstrijden voor amateurvoetbal weer mogelijk

Trainen en onderlinge wedstrijden zijn weer mogelijk voor amateurvoetballers.

Op de persconferentie van dinsdagavond 14 januari werd duidelijk dat amateurvoetballers vanaf zaterdag 15 januari weer volledig kunnen trainen over de gehele dag. Ook mag men onderling een wedstrijd spelen, maar zijn competitiewedstrijden en oefenwedstrijden tegen andere clubs voorlopig nog uitgesloten. Het betekent in ieder geval dat clubs weer volledig kunnen trainen en zich kunnen voorbereiden op een eventuele start van de competitie. Die staat in principe gepland voor het weekend van 5/6 februari, maar of dat daadwerkelijk haalbaar is, is nog maar de vraag. Daarvoor is het nog even wachten op een reactie vanuit de KNVB.

Steun ons en doneer vrijblijvend een bedrag zodat wij het amateurvoetbal in en rond de regio van de Kanaalstreek in beeld kunnen en blijven brengen. 

Doneer € -

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like