Jos de Vrieze ook komend seizoen hoofdtrainer Wildervank

Wildervank en hoofdtrainer Jos de Vrieze zijn tevreden over de huidige samenwerking en zetten deze ook graag voort in het seizoen 2022-2023.

De voetbalvereniging Wildervank heeft het contract met hoofdtrainer Jos de Vrieze voor één seizoen verlengd. De oefenmeester uit Stadskanaal begint straks aan zijn 4eseizoen bij v.v. Wildervank.

Op dit moment staat de Vrieze met Wildervank op de 8e plaats in de 4e klasse D van het zaterdagvoetbal. ‘De contractverlening met Jos als hoofdtrainer is mede tot stand gekomen door de positieve reacties die wij hebben ontvangen uit de spelersgroep en de spelersraad. De spelers zijn tevreden over de manier van trainen, de coaching en de wijze van omgang en communicatie tussen spelers en Jos als hoofdtrainer.’ legt voorzitter Derk van der Laan uit. ‘Daarnaast zijn wij als vereniging ook erg tevreden over het functioneren van Jos en zijn positieve, meewerkende en meedenkende houding als het gaat om het vormgeven van de zaterdagselectie (Wildervank 1 & 2), de doorstroming van jeugdleden naar de senioren en het bouwen aan de toekomst van onze vereniging.’

De Vrieze heeft als hoofdtrainer ook zelf aangegeven zijn contract nog met één seizoen te willen verlengen. Hierbij geeft de oefenmeester nadrukkelijk aan dat hij de vereniging en de spelersgroep als positief ervaart. Daarnaast is de Vrieze van mening dat zowel de selectie als de vereniging zich op sportief en prestatief vlak nog verder kunnen ontwikkelen. De Vrieze wil daar als trainer graag een bijdrage aan leveren. In het seizoen 2022-2023 gaat Wildervank samen met de Vrieze verder bouwen aan de toekomst van de zaterdagselectie. Het bestuur van Wildervank wenst de oefenmeester en de spelersgroep veel succes dit én komend seizoen.

Steun ons en doneer vrijblijvend een bedrag zodat wij het amateurvoetbal in en rond de regio van de Kanaalstreek in beeld kunnen en blijven brengen. 

Doneer € -

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

MOVV gestraft voor ‘Parijs-debacle’

MOVV is door de KNVB bestraft voor het eerder gespeelde competitieduel met PJC en ...

Bedrijf in beeld: Actioncenter Gieten

Actioncenter Gieten zal komend seizoen in beeld zijn bij Gieten, Eext, GKC, Gasselternijveen en ...