MOVV gestraft voor ‘Parijs-debacle’

MOVV is door de KNVB bestraft voor het eerder gespeelde competitieduel met PJC en moet nu een nederlaag slikken en kreeg bovendien een punt in mindering.

MOVV heeft de wedstrijd tegen PJC alsnog verloren. Hoewel de Midwolders het restant van de eerder gestaakte wedstrijd wel wisten te winnen, is de overwinning door de KNVB alsnog in een nederlaag omgezet. Bovendien krijgt de club ook nog eens een punt in mindering

Daarmee wordt MOVV gestraft voor het eerdere vertoon toen de zondag 3e klasser met een niet compleet elftal kwam opdagen voor het normaal ingeplande competitieduel met PJC. Doordat een speler van MOVV al na een minuut een blessure ‘simuleerde’ moest het duel gestaakt worden vanwege het feit dat bezoekers te weinig spelers op het veld hadden staan.

Dat kwam omdat het overgrote deel van de selectie in Parijs zat. De KNVB oordeelde echter dat MOVV spelers had mee kunnen nemen van het tweede en derde elftal en daarin verzuimd heeft. Daardoor heeft de voetbalbond besloten om de 1-3 overwinning van vorige week om te zetten in een nederlaag. Daarnaast besloot de KNVB MOVV ook een punt in mindering te geven. MOVV is het niet eens met de beslissing en is in beroep gegaan.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Trainerscarrousel: Titan handelt snel

Het einde van het jaar is in zicht en dus nemen veel clubs en ...

VACATURE: Redacteur(s)

FC Kanaalstreek is op zoek naar versterking! Onze website heeft het afgelopen jaar een flinke groei doorgemaakt, ...

Competitie-indeling: Zaterdag 2e klasse L

Overzicht van de competitie-indeling van de zaterdag 2e klasse L.