Wildervank schiet half dozijn vol tegen Tiendeveen

Wildervank won met ruime cijfers van hekkensluiter Tiendeveen, al werd het gros van de goals pas in de laatste minuten van de wedstrijd gemaakt.

Wildervank heeft het duel tegen het nog puntloze Tiendeveen met ruime cijfers gewonnen. De Wildervanksters maakten een half dozijn vol tegen de hekkensluiter, waarvan er pas vier in de laatste zeven minuten werden gemaakt.

Wildervank ging op bezoek bij het nog puntloze Tiendeveen, dat eveneens geplaagd werd door coronaperikelen en daardoor de nodige spelers moest missen. In de eerste helft kon de thuisploeg nog aardig meekomen met de bezoekers en leek het voor even zelfs op voorsprong te komen. Het doelpunt van Gort werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Wildervank kreeg in de eerste helft wel een aantal kansen, maar wist deze niet om te zetten in doelpunten.

Dat veranderde na de pauze nadat Robert Nullmeyer met een bekeken schot in de 53e minuut van de wedstrijd de ban brak. Die voorsprong werd verdubbeld door Lourens Huizing, nadat aan beide kanten enkele mogelijkheden werden gemist. Daarmee leek het pleit wel beslecht, waarna Tiendeveen het in de laatste tien minuten volledig liet lopen. Het gaf Wildervank nog een vrijbrief om uit te lopen naar een hoge score en dat was precies wat de gasten deden. Via twee treffers van Huizing en Ewout Wolf liep Wildervank in de laatste zeven minuten nog uit naar een 0-6 overwinning.