Veendam 1894 verslaat hoger geklasseerd WVV

Het jonge Veendam 1894 versloeg het meer ervaren WVV met 3-1 in de tweede bekerwedstrijd van de poule.

Veendam 1894 heeft het bekerduel tegen WVV met 3-1 gewonnen. Een knappe prestatie van de jonge zondag tweedeklasser, die bij rust nog tegen een 0-1 achterstand aan stond te kijken. De Winschoters namen op slag van rust de leiding via Jessy Veit, die scoorde na een snelle omschakeling. Na de pauze trok Veendam de stand gelijk via Jeremy van Dijk, die de 1-1 tegen de touwen knikte. Niet veel later verkreeg Veendam ook de voorsprong. Invaller Jeffrey Peters speelde zijn directe tegenstander uit en schoot knap raak: 2-1. Diezelfde Peters bleek een gouden wissel te zijn in deze wedstrijd, want in de slotfase besliste de aanvaller het duel en trok Veendam het duel definitief naar zich toe met een 3-1 overwinning.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SETA komt aanvalskracht tekort en verliest

SETA mocht afgelopen zaterdag op het eigen sportpark aan de Schoolstraat in Musselkanaal aantreden ...

Beloning blijft uit voor Westerwolde

Op een koud en nat sportpark ‘De Verbetering’ in Hoogkerk verloor Westerwolde van koploper ...