WVV deed uitstekende zaken door de topper tegen HS ’88 te winnen. Ook SVBO deed goede zaken met een overwinning op Tiendeveen.

WVV – HS ’88 2-1

WVV heeft uitstekende zaken gedaan door de topper tegen HS ’88 met 2-1 te winnen. De Winschoters naderden daardoor de ploeg uit Hoogezand op twee punten. Daarbij speelde WVV ook nog een wedstrijd minder en staat het er in principe beter voor. Bij WVV speelde topscorer Mathijs Mollema een belangrijke rol, de spits scoorde beide treffers. In de slotfase deed Miquel Korte nog wel wat terug, maar het was niet meer voldoende om WVV nog in verlegenheid te brengen.

SVBO – Tiendeveen: 4-1

SVBO deed goede zaken met de 4-1 overwinning op Tiendeveen. Het profiteerde van het gelijke spel tussen concurrenten Onstwedder Boys en Borger en steeg daardoor naar de vijfde plaats. Met twee treffers had Twan Waidijk een belangrijk aandeel in de overwinning van de ploeg uit Barger-Oosterveld.

DKB – SC Angelslo: 4-1

SC Angelslo heeft geen punten mee kunnen nemen uit de Krim. De Emmenaren hielden voor rust nog gelijke tred met de thuisploeg, maar moesten na rust toch capituleren. Voor rust had Sander Hartman de gelijkmaker laten aantekenen, waardoor beide ploegen met een 1-1 tussenstand de kleedkamer op zochten. Na de pauze liep DKB uiteindelijk nog uit naar een 4-1 overwinning, waarmee de thuisploeg bovenin blijf meestrijden.

Nieuw-Balinge – SCN: 1-2

Ook SCN zit nog altijd op het vinkentouw in de zaterdag vierde klasse D na de overwinning op Nieuw-Balinge. Wel had de ploeg uit Nieuwlande nog de nodige moeite met het nog puntloze Nieuw-Balinge. Het won maar nipt met 1-2 dankzij doelpunten van Jeffrey Marissen en Stefan Bruinsma.