Onstwedder Boys en HS ’88 in evenwicht

Onstwedder Boys en HS ’88 hielden elkaar in evenwicht en schoten beiden niet veel met het punt op.

Onstwedder Boys heeft voor de tweede keer dit seizoen gelijkgespeeld. In eigen huis bleef het steken op een 0-0 gelijkspel tegen HS ’88. Daarmee liet het een kans liggen om dichterbij de nummer twee van de ranglijst te komen, maar gezien het wedstrijdbeeld was een gelijkspel de juiste verhouding.

In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en kregen beide teams een paar mogelijkheden. Zo was clubtopscorer Sem Nieuwenhuis namens de thuisploeg een aantal keren gevaarlijk en was het aan de andere kant Rens van Hartingsveld die voor dreiging zorgde. Goalies Koudstaal en Wijma werden echter niet in grote problemen gebracht in het eerste bedrijf. Meest opwindend moment in de eerste helt was een opstootje tussen Scheper en Letens, waarbij Letens de gele kaart kreeg voorgeschoteld. Ook Jaegers, die zich er mee ging bemoeien, werd op de bon geslingerd. Beide spelers mochten daarna niet klagen dat ze niet van het veld werden gestuurd wegens vermeend natrappen.

Doelpunt afgekeurd

Na rust probeerde HS het initiatief naar zich toe te trekken en dat leverde een grote kans op. Martoredjo zag zijn poging echter op de paal belanden, waarna de rebound ook niet aan Letens was besteed. De bezoekers leken alsnog op voorsprong te komen, maar een kwartier voor tijd werd het doelpunt van Oosterhof afgekeurd wegens vermeend buitenspel. In de slotfase had Onstwedde nog twee kansen op de goal via Scheper, maar de spits bleek niet doeltreffend deze middag. Daardoor bleef het uiteindelijk bij 0-0 en profiteerden vooral de concurrenten van het gelijke spel tussen Onstwedder Boys en HS ’88.

Stand zaterdag 4e klasse D

ClubWedstrijdenPuntenDoelsaldo
1. WVV133144-19
2. HS '88122529-8
3. SJS122529-17
4. DKB122434-18
5. Borger122342-16
6. Onstwedder Boys132340-23
7. SVBO132029-27
8. SCN121927-29
9. Wildervank131734-31
10. SC Angelslo121016-36
11. SV Mussel12912-31
12. Nieuw-Balinge1327-47
13. Tiendeveen13210-51

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SV Mussel geen partij voor koploper Sweel

SV Mussel speelde een kansloze wedstrijd tegen koploper Sweel. Sweel, dat nog geen punten ...

Onstwedder Boys houdt lang stand tegen Glimmen

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag op het eigen ‘De Boskamp’ de wedstrijd tegen nummer twee ...

Stadskanaal maatje te groot voor SJS in stadsderby

Stadskanaal bleek in de eerste oefenwedstrijd van het seizoen duidelijk een maatje te groot ...