Titan verslikt zich in DSC ’65

Titan verslikte zich in DSC ’65 en zal de wonden moeten likken en zich weer klaar moeten stomen voor de volgende wedstrijd.

Onder uitstekende omstandigheden stonden zondagmiddag in Dalerveen DSC’65 en Titan tegenover elkaar op sportpark de Hoop. Titan had tot zondagmiddag slechts eenmaal verloren en doet mee om de bovenste plekken, terwijl DSC’65 terug te vinden is in de middenmoot. Toch was het de thuisploeg dat met de overwinning aan de haal ging en middels een 2-0 overwinning drie punten bij mocht schrijven.

Titan moest het doen zonder de geblesseerde Rick Hendriks. Daar tegenover stond de terugkeer van Thijs Over. Titan werd al vroeg in de wedstrijd gevaarlijk via Jos Smidt, maar doelman Schiphorst Haalweide hield de angel uit de aanval. Dat hij dit met zijn handen buiten het strafschopgebied deed, ontging de leidsman. Aan de andere kant kwam DSC’65 er door op rechts, maar de inzet van de rechtsbuiten was een prooi voor doelman Poede. Titan kreeg wel de betere kansen in het restant van de eerste helft, maar wist doelman Schiphorst Haalweide niet te passeren.

Titan geraakt niet door defensie DSC ‘65

In de tweede helft vielen er een stuk minder kansen te noteren. Het eerste doelpunt kwam dan ook tot stand vanuit een standaardsituatie. Een strak genomen vrije trap werd door Arnoud ter Bruggen tegen de touwen gekopt: 0-1. Titan moest hierdoor in de achtervolging, maar de defensie van DSC’65 had de zaken goed op orde. Toen Rick Sewuster tien minuten voor het einde de score verdubbelde was de wedstrijd beslist. Hij besloot van ruim vijfentwintig zijn geluk te beproeven en maakte een weergaloos doelpunt: 0-2. Titan kreeg nog een dot van een kans om de eer te redden, maar Nick Katoen miste jammerlijk. Titan zal zijn wonden likken en zich opmaken voor de thuiswedstrijd van aanstaande donderdag tegen EHS’85. DCS’65 speelt aanstaande zondag uit tegen Gasselternijveen.