Titan pakte in de slotfase de winst tegen EHS ’85.

Vijf dagen na de nederlaag tegen DSC’65 trad Titan onder winterse omstandigheden aan tegen EHS’85. De derde thuiswedstrijd van dit jaar voor de rood-witten en ook voor de derde maal op de donderdagavond. Titan herstelde zich van de nederlaag van afgelopen zondag en pakte in de absolute slotfase de volle buit: 2-1.

Zoals gezegd waren de omstandigheden compleet verschillend ten opzichte van afgelopen zondag. Titan moest het wel net zoals zondag zonder de geblesseerde Rick Hendriks doen. Het eerste half uur van de wedstrijd was afwachtend van beide kanten. Daardoor gebeurde er relatief weinig. Het gevaar kwam vanuit de corners, maar dit leverde geen openingstreffer op. De openingstreffer viel na een half uur spelen wel. Klaas Anne Postmus kwam door aan de rechterkant en leverde een puntgave voorzet af bij Moesker. Hij kopte de bal tegendraads tegen de touwen: 1-0. EHS’85 werd voor de rust nogmaals gevaarlijk vanuit de corner, maar de gelijkmaker viel niet.

Open wedstrijd

Na de rust werd het meer een open wedstrijd met meer actie voor de doelen. Titan kon vroeg in de tweede helft de marge naar twee tillen, maar Julian Bruining stuitte op doelman Jesper Katoen. Aan de andere kant kreeg EHS’85 een dot van een kans op de gelijkmaker. Andrej Alilovic werd goed in de diepte aangespeeld en ging op doelman Poede af, maar laatstgenoemde stopte de inzet van Alilovic. Titan werd teruggedrongen op eigen helft door de bezoekers, maar kwam er een aantal maal gevaarlijk uit. Het ontbrak hierbij alleen aan een goede eindpass. EHS’85 drong aan in de slotfase en kwam vlak voor tijd ook langszij. Een voorzet van de ingevallen Glen Eding werd door de andere invaller, Jeroen Smit, fraai achter het standbeen in de verre hoek geplaatst: 1-1. Hiermee leek het uit te draaien op een puntendeling. Vanaf de aftrap zocht Titan toch nog de aanval en de bal kwam terecht bij de ingevallen Thijs Over. Hij gaf de bal perfect voor waardoor Moesker de bal kon verlengen en daardoor doelman Katoen kansloos liet: 2-1. Titan pakte dus alsnog de volle buit en deed daardoor hele goede zaken. Aanstaande zondag staat er wederom een thuiswedstrijd op het programma. Dan komt Balkbrug op bezoek bij de rood-witten.