Overzicht zondag 3e klasse C: HOC wint nipt van Gieten, Musselkanaal wint topper

HOC boekte een belangrijke overwinning op Gieten, terwijl Musselkanaal de topper tegen Twedo wist te winnen.

Foto Rianne van der Laan, Mark van Bergen (links) scoorde de enige treffer voor HOC.

HOC – Gieten: 1-0

HOC blijft in het spoor van koploper Musselkanaal. De ploeg uit Exloo/Odoorn was gehavend tegen Gieten en had dan ook de nodige moeite om de winst uit het vuur te slepen. Dat lukte uiteindelijk wel, Mark van Bergen maakte de enige goal in de streekderby. Daardoor blijft HOC op een punt achterstand staan van Musselkanaal. Wel speelde de koploper een wedstrijd minder.

Foto’s Rianne van der Laan: HOC – Gieten

Twedo – Musselkanaal: 3-5

De topper in de zondag 3e klasse C werd op zaterdagavond al gespeeld. Daarin lukte het Musselkanaal om de aanval van Twedo af te slaan. De bezoekers wonnen met 3-5 in Veenoord en lijken in HOC nog de enige concurrent te hebben voor het kampioenschap. Twedo hield in de eerste helft gelijke tred met Musselkanaal. Dimitri Lazaridis scoorde tweemaal voor de thuisploeg, waar Ike Kremer en Rolf Kayser trefzeker waren voor de gasten. In het verloop van de tweede helft maakte Musselkanaal pas het verschil. Lennart Fehrmann, Jordy Oost en Aron Berends hielpen de koploper uiteindelijk aan de 3-5 overwinning.

CEC – FC Ter Apel ’96: 3-3

Beide ploegen maakten er een vermakelijk derby van. De teams waren aan elkaar gewaagd en het was CEC dat via Jordy Eggengoor de leiding nam. Vanaf de stap maakte Daniel Manning gelijk. Na de pauze kwam de thuisploeg opnieuw op voorsprong via Michel Kingma, maar draaide Ter Apel de achterstand om in een voorsprong door onder andere een doelpunt van Dennis Fecken. Die voorsprong leek Ter Apel niet meer uit handen te geven, maar in de slotminuten kwam CEC toch nog langszij via Kingma.

SPW – SVV ’04: 0-2

SPW kon thuis tegen middenmoter SVV ’04 geen punten pakken. De Knoalsters gingen met 0-2 onderuit en bivakkeren daardoor nog altijd op de twaalfde plaats op de ranglijst. Rick Piek scoorde tweemaal voor de gasten.

SC Erica – Weerdinge: 3-1

Ook Weerdinge verkeert nog altijd in de gevarenzone in de zondag 3e klasse C. De Weerdingers gingen op bezoek bij SC Erica met 3-1 onderuit. Twee goals van Rick Tubben en een doelpunt van Mike Rolfes aan de kant van de thuisploeg, Arjan Sloots kon slechts de eer redden voor de bezoekers.

Stand zondag 3e klasse C:

ClubWedstrijdenPuntenDoelsaldo
1. Musselkanaal143752-13
2. HOC153644-14
3. Sellingen152936-15
4. Twedo152938-21
5. Westerwolde142225-30
6. SVV '04152226-20
7. FC Ter Apel '96152131-28
8. SC Erica152023-21
9. Gieten131330-27
10. CEC151215-37
11. Weerdinge131014-33
12. SPW13917-31
13. Bellingwolde1418-69

 

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

GKC en Gasselternijveen in evenwicht

Reikhalzend was er door beide kampen uitgekeken naar de seizoensopening, want direct een ontmoeting ...

SPW behoudt ongeslagen thuisstatus

Op 1 november stond op sportpark ‘Noord’ de wedstrijd SPW 1 – Oldambtster Boys ...